Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/publikon/domains/stadspers.nl/public_html/Connections/verbinding_sp.php on line 9
StadsPers - Nieuws uit De Bilt en Zeist

Opname Zeist Zendt

´Zeist Zendt´ is een praatprogramma over de Zeister politiek.

De redactie van SlotstadRTV, Wilma Breddels en Henny Fokkema, heeft de gastvrijheid van Frans en Sophie van Schaik, waard en waardin van Eetcafé 12 Ambachten, met beide handen aangegrepen om elke laatste zaterdag van de maand een discussieprogramma te organiseren dat in de week daarop bij SlotstadRTV door de televisie wordt uitgezonden.

Dit actualiteitenprogramma brengt twee of drie thema´s die lokaal spelen, zoals huisvestingsregelingen, uitvoering WMO, de Participatiewet, de Jeugdwet, het Centrumplan, verkeerscirculatie, duurzaamheid en huisvuil, enz., enz. voor het voetlicht door ze te bespreken met politici, belanghebbenden en betrokken inwoners uit Zeist.

De opnamen vinden plaats elke laatste zaterdagmiddag van de maand om 15.00 uur in de zaal van Eetcafé 12 Ambachten aan de Slotlaan 249 te Zeist. De opnamedata voor dit jaar zijn: 30 mei, 27 juni, 29 augustus, 26 september, 31 oktober en 28 november.

Belangstellenden om de discussie en de opnamen bij te wonen zijn van harte welkom. De opname voor de uitzending duurt ongeveer een half uur. Napraten over actuele politiek is mogelijk tot uiterlijk 16.00 uur in de zaal en daarna in het Eetcafé.

Met vragen over de uitzendingenserie kunt u zich wenden tot politiek@slotstad.nl

Nieuws uit Zeist

Nieuws uit De Bilt

 

 


 

AGENDA

 

1-1-70