Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/publikon/domains/stadspers.nl/public_html/Connections/verbinding_sp.php on line 9
StadsPers - Nieuws uit De Bilt en Zeist

Leer kerststukken maken

Kerstdemonstratie 2015 op dinsdag 15 december, aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur in De Koperwiek, Koperwieklaan 3 Bilthoven. Entree voor leden gratis, niet-leden betalen € 5,-

Michelle Hubert van Gebloemd uit Groenekan zal samen met Kees van Ginkel van Van Ginkel tuinspecialisten deze demonstratie voor ons verzorgen.

Een bijzondere demonstratie voor Kerst, met gebruik van (gewone) materialen met hier en daar een glitter en een beetje kerstglamour; dat is wat u te zien krijgt op 15 december.

Michelle maakt bijzondere mooie, sfeervolle en bijzonder inspirerende kerststukken terwijl u kijkt vanuit de zaal. Michelle vertelt welke materialen gebruikt worden en deze wordt gelardeerd met tips door hovenier Kees van Ginkel die u vertelt hoe u kerstgroen kunt snoeien zonder (vorst)schade toe te brengen aan het groen in uw tuin. De technieken en vormgeving worden verteld door Michelle. Een demonstratie van kerststukken van traditioneel tot modern. Het is “gewoon bijzonder” om te zien hoe de bloemstukken gemaakt worden.

Wij hopen dat u zó geïnspireerd wordt, dat u zelf ook direct aan de slag wilt gaan. Naar aanleiding van de avond kunt u een beschrijving van de werkwijze en materiaallijst (met foto) van deze bloemstukken opvragen. Deze zullen u per mail worden toegezonden. En wilt u niet zelf een kerststuk maken? Kom dan ook, want de gemaakte bloemstukken worden verloot onder de aanwezigen. Kortom, het wordt GEWOON BIJZONDER!!!

Na afloop kunt u gezellignagenieten onder het genot van een glaasje wijn met knabbels. Aanmelden is niet noodzakelijk. Niet gewonnen, of vindt u het leuk om zelf aan de slag te gaan?

Gebloemd verzorgt in samenwerking met Kwekerij van Vulpen uit Groenekan en Flower Moment uit Baarn tussen 7 en 22 december verschillende workshops in de sfeervollen winterse kas van de kwekerij tussen de Groenekanse kerstbomen!

Nieuws uit Zeist

Nieuws uit De Bilt

 

 


 

AGENDA

 

1-1-70