Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/publikon/domains/stadspers.nl/public_html/Connections/verbinding_sp.php on line 9
StadsPers - Nieuws uit De Bilt en Zeist

Ondergrondse vuilopslag

De stortkokers en vuilcontainers op wielen zijn verleden tijd! De flats in Nijenheim en Couwenhoven hebben nu een ondergrondse vuilopslag. Geen afvalopslag meer in het gebouw, geen nare luchtjes meer en een opgeruimd gezicht!

Voor bewoners zal het even wennen zijn, maar ondergrondse vuilopslag heeft grote voordelen. Woningcorporaties Seyster Veste en de R.K. Woningbouwvereniging Zeist vroegen de gemeente daarom om een ondergronds systeem. Een flinke investering die niet vanzelfsprekend is.

Francis van Diedenhoven (complexbeheerder Seyster Veste) is blij met de medewerking van de gemeente. “Wethouder Roy Luca en Henk ter Steeg (gemeente Zeist) hebben zich hard gemaakt voor de komst van de ondergrondse vuilopslag. Goed dat het gelukt is, we zijn harstikke blij met deze oplossing!” Op 1 december werd het systeem in gebruik genomen.

Nieuws uit Zeist

Nieuws uit De Bilt

 

 


 

AGENDA

 

1-1-70