Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/publikon/domains/stadspers.nl/public_html/Connections/verbinding_sp.php on line 9
StadsPers - Nieuws uit De Bilt en Zeist

Kerstzang in Nieuwe Kerk

De traditionele Zeister Kerstzang voor Iedereen is dit jaar op zondag 13 december, in de Nieuwe Kerk aan de Boulevard.

Voor alweer de 45e keer wordt deze laagdrempelige en sfeervolle viering georganiseerd op de derde adventszondag. U bent van harte welkom! Dr. André F. Troost leidt de Kerstzang.

André Troost is naast predikant ook schrijver en dichter.
Van hem verschenen onder andere "Gaandeweg Hem tegemoet", "In liefde geloven", "Dromen als een kind" (liedteksten), "De zon in een dauwdruppel" (verzamelbundel stukjes) en "De hof van vrede".
Hij spreekt over het thema ´Wees wellekom´.

Tijdens de Kerstzang voor Iedereen worden bekende kerstliederen gezongen. De begeleiding is in handen van organist Peter R. Witteveen en de de Zeister drumfanfare Jonathan onder leiding van Jan van Schaijk. Burgemeester Janssen leest net als voorgaande jaren het kerstevangelie en houdt een korte toespraak. Verder werken mee het Millennium Mannenkoor onder leiding van Jaap Jan Hunze en Jan-Gerrit Vrieling op trompet.

Datum: zondag 13 december
Aanvang: 18.45 uur
Plaats: Nieuwe Kerk, Boulevard 2
Toegang: Vrij

U kunt de commissie steunen door een gift over te maken op IBAN-nummer NL32INGB0007221482 o.v.v. Kerstzang voor Iedereen.

Nieuws uit Zeist

Nieuws uit De Bilt

 

 


 

AGENDA

 

1-1-70