Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/publikon/domains/stadspers.nl/public_html/Connections/verbinding_sp.php on line 9
StadsPers - Nieuws uit De Bilt en Zeist

ZZO! bedankt Hans Lebbe

Op 15 december 2015 heeft de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van netwerkvereniging ZZO! plaatsgevonden bij Lokaal Victoria.

Het bestuur van ZZO! blikte terug op een succesvol 2015 waarin diverse bijeenkomsten werden georganiseerd en er lokaal veel werd bereikt. Vice-voorzitter Hans Lebbe trad af en werd bedankt voor zijn inspanningen in het afgelopen jaar en het werk dat hij in de voorgaande jaren heeft verzet als voorzitter van voormalig netwerkorganisatie ZO! De leden van ZZO! verkozen vervolgens Martiene Veldhuis-van der Kolk van uitzendbureau Olympia tot nieuw algemeen bestuurslid.

Na afloop van de ALV heeft wethouder Sander Jansen nog kort verslag gedaan van de pilot Verlichte Regeldruk. De wethouder kon rekenen op kritische vragen van de aanwezige leden waarna zij zich voegden aan de borreltafel voor een gezellige afsluiting van de avond.

De volgende bijeenkomst van ZZO! is de Nieuwjaarsreceptie op 14 januari 2016 om 18.00 bij Hotel Theater Figi.

Nieuws uit Zeist

Nieuws uit De Bilt

 

 


 

AGENDA

 

1-1-70