Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/publikon/domains/stadspers.nl/public_html/Connections/verbinding_sp.php on line 9
StadsPers - Nieuws uit De Bilt en Zeist

Boek & Film: De surprise

In het kader van het filmprogramma Boek & Film organiseren Bibliotheek Idea Zeist en Literair Zeist op maandagavond 18 januari een boekbespreking bij de film ´De surprise´.

Door voorafgaand aan de film het boek te bespreken bekijkt u de film vervolgens met heel andere ogen. De film ´De surprise´ wordt vertoond op maandagavond 8 februari in Figi-bioscoop.

De bespreking van het boek ‘De surprise en andere bizarre verhalen’ van Belcampo wordt geleid door Pieter Quelle, begeleider van diverse leesgroepen. In De surprise heeft multimiljonair Jacob van Zuylen de With een overeenkomst gesloten om zichzelf naar de andere wereld te laten helpen. Maar dan wordt hij verliefd op Anne, een jonge vrouw die hetzelfde contract heeft getekend. Als de twee onder de deal uit proberen te komen, raken ze in grote problemen. Voor de deelnemers aan de boekbespreking zijn een aantal exemplaren van de verhalenbundel van Belcampo te leen. De bespreking vindt plaats in Bibliotheek Idea Zeist op 18 januari van 20.00 – 22.00 uur. Kosten: 10,- euro / 8,50 euro leden bibliotheek Idea (excl. filmkaartje).

Aanmelden voor de boekbespreking kan via e-mail: activiteiten@ideacultuur.nl of
info@literairzeist.nl of 030 – 698 65 72 / 691 69 44

Nieuws uit Zeist

Nieuws uit De Bilt

 

 


 

AGENDA

 

1-1-70