Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/publikon/domains/stadspers.nl/public_html/Connections/verbinding_sp.php on line 9
StadsPers - Nieuws uit De Bilt en Zeist

Kerstmix in De Peppel

Voor we straks weer in ons nette pak aan de kersttafel zitten heeft Pop- & Cultuurpodium De Peppel ook dit jaar weer een Kerstig feestje georganiseerd!

Het is een traditie, de Kerstmix. Ieder jaar op kerstavond komen een aantal (Peppel-gerelateerde) bands een setje spelen ter vermaak. Met deze keer: Chuy & de Tosti´s, de Schrik van 1664, DJ Andy Dufter en Elvis Has Entered The Building. Een avond vol bands, fun, drinks en rock ´n roll!

Dus heb je nog geen plannen voor kerstavond? Kom dan kerst vieren in Peppelstyle!! Met te gekke bands die worden samengesteld uit vrijwilligers en vrienden van De Peppel. Altijd een knallend succes! Gratis entree, dus kom gewoon even langs. De deuren op de Montaubanstraat 106 gaan op donderdag 24 december open om 20.30 uur. Kijk op www.peppel-zeist.nl of bel 030 – 69 35 000 voor meer informatie.

Nieuws uit Zeist

Nieuws uit De Bilt

 

 


 

AGENDA

 

1-1-70