Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/publikon/domains/stadspers.nl/public_html/Connections/verbinding_sp.php on line 9
StadsPers - Nieuws uit De Bilt en Zeist

Farmhouse jazzt in Zeist

Jazz Club Zeist start zondag 10 januari om 14.30 uur met de eerste uit een serie van 8 concerten voor 2016 met de Farmhouse Jazzband voor het vierde jaar in het “Torenlaan Theater”.

De band die na 1 jaar in 1982 werd opgeheven, is door Erwin Schoen (her)opgericht in 2014. Hij kreeg de kans, de zeer strakke en succesvolle ritmesectie van de Stable Roof Jazzband in ere te herstellen. Deze basis heeft hij aangevuld met 2 fantastische koperblazers, dit zorgt voor een gegarandeerde succesfomule.

Samenstelling:
Rob van Bergen (trompet/zang)
Erwin Schoen (clarinet/altsax/tenorsax/zang)
Hans van Wermeskerken (trombone/zang)
Jan de Jong (banjo/gitaar)
Ben Wever (bas)
Cees Heegstra (drums)

De overige voorjaarsconcerten zijn op 14 februari Oriental Jazzband, 13 maart The Charlestown Jazzband en 10 april Blue River Jazz Band.
De najaarsconcerten zijn op 11 september Herringtown Jazzband, 9 oktober Chicago Jazzband, 13 november Limehouse Jazzband en 11 december River Boat Jazzband.
Het programma van 2016 staat ook op www.jazzclubzeist.nl.

U kunt een lidmaatschap verkrijgen aan de zaal of via onze website
à € 80,00 p.p. per jaar (8 concerten), een voor - of najaarslidmaatschap is ook mogelijk à € 45,00 p.p. (4 concerten)
De zaal aan de Torenlaan 38 te Zeist is 10 januari open vanaf 14.00 uur, waar toegangskaarten à € 12,50 p.p. zijn te verkrijgen, of reserveren via onze website www.jazzclubzeist.nl.

Nieuws uit Zeist

Nieuws uit De Bilt

 

 


 

AGENDA

 

1-1-70