Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/publikon/domains/stadspers.nl/public_html/Connections/verbinding_sp.php on line 9
StadsPers - Nieuws uit De Bilt en Zeist

Figi-film: I nostri ragazzi

Maandagavond 11 januari wordt de film I nostri ragazzi vertoond in Figi-bioscoop. De Italiaanse verfilming van de wereldwijde bestseller Het Diner van Herman Koch met een geheel eigen aanpak. Twee broers gaan met hun vrouwen uit eten. De vier lijken op eerste gezicht succesvol en gelukkig. Maar de vier bespreken niet wat ze moeten bespreken: wat hun kinderen op hun geweten hebben.

Filmjournalist Harry Peters, bekend van filmfestival Film by the Sea en gespecialiseerd in film & literatuur gaat in de inleiding in op het boek, de schrijver, de film en de maker. Vervolgens wordt de film bekeken en nabesproken. Iedere deelnemer ontvangt na afloop een reader met uitgebreide achtergrondinformatie bij de film.

Dit is de derde film van serie A van Boek & Film, een initiatief van Stichting Literaire Activiteiten Zeist i.s.m. Bibliotheek Idea Zeist en Figi Bioscoop. Aanvang: 19.30 uur. Kaartverkoop via figi.nl of bij de Figi bioscoopkassa.

Nieuws uit Zeist

Nieuws uit De Bilt

 

 


 

AGENDA

 

1-1-70