Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/publikon/domains/stadspers.nl/public_html/Connections/verbinding_sp.php on line 9
StadsPers - Nieuws uit De Bilt en Zeist

Slot nog meer Zeisters

Wethouder Marcel Fluitman en Figi-directeur Jos Ruijs hebben het huurcontract voor het Slot tussen de gemeente Zeist en Slot Zeist BV (Figi) getekend. Ruijs: “Wij willen Slot Zeist nog meer Zeisters gaan maken”.

Figi gaat in de exploitatie samenwerken met het andere bekende Zeister horecabedrijf, Oud London. Van Dijk, algemeen directeur van Oud London: “Slot Zeist sluit ook op onze brede horeca activiteiten heel goed aan“. Beide bedrijven zijn al ruim anderhalve eeuw met Zeist en de regio verweven. Zij hebben een sterke naam dankzij hun, in en buiten Zeist, gewaardeerde professionele expertises op divers terrein: beide als horecabedrijf, Figi met zijn theaterfunctie en Oud London met zijn verschillende cateringlocaties in Utrecht en omgeving. Met hun uitgebreide, elkaar aanvullende relatienetwerken, hun brede ervaring en hun respect voor het Slot als Zeister monument zetten zij zich in om het Slot commercieel en cultureel nog beter in de markt te zetten.

Meer Zeisters betekent voor de nieuwe joint venture - die al komende 1 januari van start gaat - ook goed samenwerken met de Zeister organisaties die het Slot al benutten én open staan voor initiatieven uit de Zeister samenleving. Met de vaste gebruikers van Slot Zeist is al in voorafgaand aan het gemeentecontract overleg over hun plannen geweest.

Nieuws uit Zeist

Nieuws uit De Bilt

 

 


 

AGENDA

 

1-1-70