Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/publikon/domains/stadspers.nl/public_html/Connections/verbinding_sp.php on line 9
StadsPers - Nieuws uit De Bilt en Zeist

Spreekuur Sociaal Team

Wanneer u langdurig onbetaald zorgt voor iemand met een ziekte of beperking bent u mantelzorger. Mantelzorg is geen keuze. Het overkomt je en je doet het gewoon.

In Nederland verlenen 2,6 miljoen mensen mantelzorg en soms kan dit best wel zwaar of belastend zijn. Het Steunpunt Mantelzorg kan dan ondersteunen om de balans tussen de zorg voor de ander en de zorg voor uzelf te behouden of terug te krijgen.

Tijdens het spreekuur van het Sociaal Team Den Dolder krijgt u op 7 januari 2016 te horen wat het Steunpunt Mantelzorg voor u kan betekenen. U bent om 11.00 uur van harte welkom op locatie Pelita aan de Dr. Ramaerlaan 2 te Den Dolder.

11.00 – 11.15 uur: korte introductie Steunpunt Mantelzorg
11.15 – 12.00 uur: vragen in de groep en aansluitend gelegenheid om met de medewerker van het steunpunt apart te spreken

Ook als u een vraag heeft voor het Sociaal Team bent u tussen 11.00 – 12.00 uur natuurlijk van harte welkom! Het Sociaal Team is er voor iedereen van 23 jaar of ouder die hulp nodig heeft om zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen of om actief aan het dagelijks leven te kunnen blijven deelnemen.

Nieuws uit Zeist

Nieuws uit De Bilt

 

 


 

AGENDA

 

1-1-70