Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/publikon/domains/stadspers.nl/public_html/Connections/verbinding_sp.php on line 9
StadsPers - Nieuws uit De Bilt en Zeist

Overvallers ingerekend

Op dinsdag 22 december werd een koerier overvallen in zijn auto op de Leeuweriklaan in Bilthoven. De drie verdachten die hierbij vermoedelijk betrokken waren, konden kort hierna worden aangehouden op de Anne Franklaan.

De koerier stond rond 10.30 uur stil op de Leeuweriklaan om de goederen te herschikken in de laadruimte van zijn bestelauto. Plotseling werd hij geconfronteerd met drie onbekende personen die hem onder bedreiging van wapens dwongen in de auto plaats te nemen. De auto werd door de verdachten verplaatst naar plek waar een vluchtauto stond. Dit was in de omgeving van het winkelcentrum de Kwinkelier. Daar werden de goederen overgeladen.

Waardevolle getuige
Een getuige zag de drie verdachten in de vluchtauto springen en wegrijden. Omdat de melder dit niet vertrouwde belde hij de politie die direct met meerdere eenheden uitkeek naar de vluchtauto. Agenten zagen de auto rijden over de Boslaan en hoorden daarna de melding dat er een overval had plaatsgevonden op de Leeuweriklaan. Met assistentie van andere eenheden werd de vluchtauto op de Anne Franklaan in Bilthoven tot stoppen gebracht en de inzittenden aangehouden. De verdachten betroffen inwoners van Doorn en Amerongen in de leeftijd tussen 20 en 25 jaar oud. De politie heeft meerdere goederen in beslag genomen en de vluchtauto voor nader onderzoek weggesleept. De beroofde koerier raakte niet gewond, maar was wel erg geschrokken.

Nieuws uit Zeist

Nieuws uit De Bilt

 

 


 

AGENDA

 

1-1-70