Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/publikon/domains/stadspers.nl/public_html/Connections/verbinding_sp.php on line 9
StadsPers - Nieuws uit De Bilt en Zeist

Nieuwjaarsreceptie PvdA

Het bestuur van PvdA afdeling De Bilt en de PvdA gemeenteraadsfractie organiseren op 17 januari 2016 de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst om een toost uit te brengen op het nieuwe jaar, van de fractie te horen hoe zij het er in 2015 van af hebben gebracht, en om samen met belanghebbenden te debatteren over de vraag of er in gemeente De Bilt meer koopzondagen zouden mogen komen.

Deze gecombineerde Nieuwjaarsbijeenkomst vindt van 15.00 uur tot 18.00 uur plaats in PK – Bar & Kitchen, Julianalaan 10, 3722 GP Bilthoven.

Iedereen is welkom, zowel de leden van de PvdA afdeling De Bilt, als belangstellenden, belanghebbenden en verder iedereen met interesse in de politiek.

Over de koopzondagen
De mogelijke uitbreiding van de koopzondagen houdt de Biltse gemoederen al geruime tijd bezig. In 2014 al kwam het college van burgemeester en wethouders met een slecht onderbouwd voorstel dat op veel kritiek kon rekenen. Het voorstel werd teruggetrokken en sindsdien is het stil en is het wachten op een nieuw voorstel.
Raadslid Erik van Esterik: “De gemeente De Bilt is de enige gemeente in de omgeving waar winkels niet op zondag open zijn. De mogelijkheid tot verruiming van met name de openingstijden van de supermarkten leidt tot veel onrust onder ondernemers en onder omwonenden. Wij vinden dat de impasse doorbroken moet worden.”

Nieuws uit Zeist

Nieuws uit De Bilt

 

 


 

AGENDA

 

1-1-70