Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/publikon/domains/stadspers.nl/public_html/Connections/verbinding_sp.php on line 9
StadsPers - Nieuws uit De Bilt en Zeist

Voorleesfeest in bieb

Elf dagen voorleesfeest! In het kader van de Nationale Voorleesdagen (27 januari t/m 6 februari 2016) nodigt Bibliotheek Idea Bilthoven kinderen van 2 tot en met 4 jaar van harte uit om samen met (groot)ouders naar het muzikaal voorleesfeest te komen op dinsdag 26 januari van 11.00 tot 11.45 uur.

Bibliotheek Idea Bilthoven viert dit feestje in samenwerking met muziek-op-schoot docent Hannina Boers. Natuurlijk lezen we ook voor uit het Prentenboek van het Jaar 2016: We hebben er een geitje bij! van Marjet Huiberts. Het voorleesfeest is gratis toegankelijk, er is echter beperkt plaats (max 15 kinderen). Aanmelden voor uw kind kan via www.ideacultuur.nl.

Word lid en ontvang een cadeautje
Kinderen tot en met 6 jaar die tijdens de Nationale Voorleesdagen lid worden van Bibliotheek Idea, ontvangen een leuk vingerpopje van We hebben er een geitje bij! cadeau (op=op). Ouders die tijdens de Nationale Voorleesdagen tegelijk met hun kind (0 t/m 6 jaar) lid worden van de Bibliotheek krijgen € 10,00 korting op een standaard abonnement.

Tijdens de Nationale Voorleesdagen staat voorlezen aan jonge kinderen extra feestelijk in de schijnwerpers. Daarbij staat het prentenboek van het jaar We hebben er een geitje bij! van Marjet Huiberts centraal. Voorlezen aan kinderen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en vergroot de woordenschat. Maar vooral: het bezorgt ze heel veel plezier! Zo worden kleintjes grote lezers.

Nieuws uit Zeist

Nieuws uit De Bilt

 

 


 

AGENDA

 

1-1-70