Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/publikon/domains/stadspers.nl/public_html/Connections/verbinding_sp.php on line 9
StadsPers - Nieuws uit De Bilt en Zeist

Start with Music

Muziek maken in een groep is een geweldige hobby, je doet vriendschappen op, werkt aan een gezamenlijk optreden en we hebben bovenal veel plezier met elkaar. Dat maakt de Brandweerharmonie tot de bruisende vereniging die het is.

´Start with Music´ is voor de kinderen uit basisschool groep 5 en 6. Als basis wordt de methode Windkracht 6 gebruikt. Een methode om jonge kinderen kennis te laten maken met blaasmuziek en slagwerk. In 9 lessen leer je hoe cool het is om een koperblazer (trompet, trombone, hoorn, tuba) te zijn; of vindt jij het gaaf om op een saxofoon, klarinet of dwarsfluit te spelen? Helemaal stoer is natuurlijk het slagwerk, de trommel, het drumstel of de bekkens.

In de 10e les spelen de leerlingen samen met een echt orkest, namelijk het leerlingenorkest van de Brandweerharmonie. De cursus wordt gegeven door Donja Hoevers. Zij is leerkracht in het basisonderwijs en saxofonist bij de Brandweerharmonie.

Start: vrijdag 22 januari 2016 18.30-19.45 uur (niet op 26 februari i.v.m. de voorjaarsvakantie)

Einduitvoering: vrijdag 18 maart 2016
Plaats: Brandweerkazerne Bilthoven, leijenseweg 40, 3721 BD, Bilthoven
Kosten: €40,00

Informatie kunt U krijgen bij Helen van der Vliet, secretaris tel: 030-2213513, en op vrijdagavond vanaf 19.00 uur in de Brandweerkazerne.

Nieuws uit Zeist

Nieuws uit De Bilt

 

 


 

AGENDA

 

1-1-70