Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/publikon/domains/stadspers.nl/public_html/Connections/verbinding_sp.php on line 9
StadsPers - Nieuws uit De Bilt en Zeist

Boek & Film in Figi

Maandagavond 14 maart wordt de film Far from the Madding Crowd vertoond in Figi-bioscoop.

In het Victoriaans Engeland woont de mooie, onafhankelijke en eigenzinnige Bathseba Everdene (Carey Mulligan). Ze heeft drie aanbidders, Gabriel Oak (Matthias Schoenaerts), een schapenboer die in de ban is van haar onafhankelijkheid, Frank Troy, een knappe en roekeloze sergeant en William Boldwood, een welvarende en volwassen vrijgezel. Het verhaal vertelt over de passies en keuzes van Bathseba, haar relaties en liefde voor de drie verschillende mannen. De film is gebaseerd op de literaire klassieker van Thomas Hardy. De regie is in handen van Thomas Vinterberg (Jagten, Submarino, Festen).

Filmjournalist Harry Peters, bekend van filmfestival Film by the Sea en gespecialiseerd in film & literatuur gaat in de inleiding in op het boek, de schrijver, de film en de maker. Vervolgens wordt de film bekeken en nabesproken. Iedere deelnemer ontvangt een reader met uitgebreide achtergrondinformatie bij de film.

Dit is de vierde film van serie A van Boek & Film, een initiatief van Stichting Literaire Activiteiten Zeist i.s.m. Bibliotheek Idea Zeist en Figi Bioscoop. Aanvang: 19.30 uur. Kaartverkoop via figi.nl of bij de Figi bioscoopkassa.

Nieuws uit Zeist

Nieuws uit De Bilt

 

 


 

AGENDA

 

1-1-70