Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/publikon/domains/stadspers.nl/public_html/Connections/verbinding_sp.php on line 9
StadsPers - Nieuws uit De Bilt en Zeist

Schoolzwemkampioenschap

Doe mee met de Schoolzwemkampioenschappen in Zeist

Na zes succesvolle edities organiseert Sportservice Zeist in samenwerking met Zwemclub Zeist en zwembad Dijnselburg wederom de Schoolzwemkampioenschappen.

Het toernooi wordt gehouden op zaterdag 30 april vanaf 16.00 uur. Basisscholen uit de gemeente Zeist kunnen zich tot 6 april aanmelden door te klikken op de banner Schoolzwemkampioenschappen op www.sportservicezeist.nl. Meedoen kost één euro per deelnemer.

Teams
De teams bestaan uit twee leerlingen van de onderbouw (groep 3 en 4), twee van de middenbouw (groep 5 en 6) en twee van de bovenbouw (groep 7 en 8). Alle zwemmers van het team moeten op dezelfde school zitten en in bezit zijn van een zwemdiploma. Elk team moet worden begeleid door een teambegeleider/contactpersoon. De drie beste teams mogen naar de provinciale Schoolzwemkampioenschappen.

Van te voren oefenen
Teams kunnen voorafgaand aan de Schoolzwemkampioenschappen gratis trainen. Zo kunnen zij het starten en wisselen oefenen en hun techniek bijschaven. Zwembad Dijnselburg en Zwemclub Zeist organiseren daarom op woensdag 20 april van 13.30 tot 14.30 uur een zwemclinic onder begeleiding van professionele zweminstructeurs. Teams kunnen bij hun aanmelding aangeven of ze hier interesse in hebben.

Meer informatie
De Schoolzwemkampioenschappen zijn een initiatief van de KNZB en worden georganiseerd door Zwemclub Zeist, zwembad Dijnselburg en Sportservice Zeist. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Maarten Punt van Sportservice Zeist via telefoonnummer: 030-209 99 99 of e-mail: maarten.punt@sportserviceprovincieutrecht.nl.

Nieuws uit Zeist

Nieuws uit De Bilt

 

 


 

AGENDA

 

1-1-70