Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/publikon/domains/stadspers.nl/public_html/Connections/verbinding_sp.php on line 9
StadsPers - Nieuws uit De Bilt en Zeist

Gratis compost

Inwoners van de gemeente Zeist kunnen van woensdag 30 maart t/m woensdag 6 april op vertoon van hun legitimatie een gratis zak compost afhalen op recyclingstation Seysterberg aan de Zandbergenlaan 2 te Huis ter Heide (maximaal 2 zakken per persoon, zo lang de voorraad strekt).

De actie vindt plaats in het kader van de landelijke Compostdag 2016. Met de actie wil de gemeente inwoners bedanken voor het apart inzamelen van hun Groente-, Fruit- en Tuinafval (GFT). Het recyclingstation is gedurende de actie als gebruikelijk geopend.

Niet voor inwoners Soesterberg
De actie is alleen voor inwoners van de gemeente Zeist. Inwoners van Soest en Soesterberg kunnen op zaterdag 19 maart tussen 9.00 en 14.00 gratis compost ophalen bij Van Doorn of Van Dorrestein in Soest. Meer informatie is te vinden op de website van de gemeente Soest (www.soest.nl).

Nieuws uit Zeist

Nieuws uit De Bilt

 

 


 

AGENDA

 

1-1-70