Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/publikon/domains/stadspers.nl/public_html/Connections/verbinding_sp.php on line 9
StadsPers - Nieuws uit De Bilt en Zeist

KBH in the Moviezz

Op zondag 3 april verzorgen het Klein en het Groot Harmonieorkest van de Koninklijke Biltse Harmonie (KBH) het matinee concert “KBH in the Moviezz”.

Beide orkesten zullen zich in een verrassende setting aan u presenteren, waarbij er sprake zal zijn van meer interactie dan u van hen gewend bent. Onder leiding van de dirigenten Twan Stekelenburg respectievelijk Johan Boonekamp wordt u meegenomen door de bekende melodieën van diverse filmklassiekers.

Zo kunt u luisteren naar de filmmuziek van de Disney-klassieker “The Lion King”, het spannende “Back to the Future” en het indrukwekkende “Schindler’s List” met violiste Merel van der Meulen die de vooropleiding van het conservatorium in Den Haag volgt. Filmbeelden en live dans maken de beleving compleet. Het concert maakt onderdeel uit van de concertreeks “Movies in Concert” van de KBH. Een muzikaal seizoen dat geheel in het teken staat van de film.

Zie voor meer informatie de website www.biltseharmonie.nl. Op deze website vindt u ook de trailer van dit concert. U kunt tickets voor “KBH in the Moviezz” reserveren via reserveren@biltseharmonie.nl. De ticketprijs is € 12,50 voor volwassenen en € 5,50 voor kinderen tot 16 jaar. Dit is inclusief consumptie en de bijbehorende popcorn of M&M’s. Tickets zijn ook verkrijgbaar aan de zaal. Het concert begint op zondag 3 april om 15.00 uur in het HF Wittecentrum, Henri Dunantplein 4, De Bilt.

Nieuws uit Zeist

Nieuws uit De Bilt

 

 


 

AGENDA

 

1-1-70