Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/publikon/domains/stadspers.nl/public_html/Connections/verbinding_sp.php on line 9
StadsPers - Nieuws uit De Bilt en Zeist

Oldtimerrit Leger des Heils

Op zaterdag 4 juni 2015 vindt voor de 4e keer de Oldtimerrit van het
Leger des Heils Zeist plaats.

De tocht start en eindigt bij Volvo en Forddealer Broekhuis Zeist en voert langs het korpsgebouw van het Leger des Heils in Zeist. Bent u in het bezit van een Oldtimer, dan kunt u tijdens deze tocht van ongeveer 120 km genieten van de mooiste plekjes die Midden-Nederland te bieden heeft.

Het Leger des Heils Zeist organiseert jaarlijks deze Oldtimerrit waarvan de opbrengst ook dit jaar geschonken wordt aan Kinderhospice Het Lindenhofje in Amsterdam. De opbrengst zal gebruikt worden voor massagebehandelingen van deze kinderen, maar ook om ze een onvergetelijke vakantie te bieden.
U bent welkom vanaf 9.30 uur. De dag eindigt tussen 16.00-17.00 uur.

De kosten voor deelname aan de Oldtimerrit bedragen € 20,- per equipe van 2 personen + € 25,- sponsoring voor Het Lindenhofje. Voor elke verdere passagier betaalt u € 10,-. Voor dit bedrag wordt u ontvangen met koffie/thee en krijgt u een lunch aangeboden.
Tijdens de prijsuitreiking wordt u getrakteerd op een hapje en een drankje. Uiteraard ontvangt u een routebeschrijving en een rallyschild voor uw oldtimer.

Bij Volvo- en Forddealer Broekhuis, Blanckenhagenweg 6, 3712 DE ZEIST (aan A28) is ook ruimte genoeg om eventueel de aanhanger waarop u uw oldtimer vervoert te parkeren.

U kunt zich tot 16 mei opgeven via het hieronder staande e-mailadres:
oldtimerrit-legerdesheilszeist@outlook.com met vermelding van uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, aantal personen, type auto en kenteken. Het totale inschrijvingsbedrag dient u over te maken naar rekeningnummer van het Leger des Heils Korps Zeist: NL37RABO0375200142

Nieuws uit Zeist

Nieuws uit De Bilt

 

 


 

AGENDA

 

1-1-70