Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/publikon/domains/stadspers.nl/public_html/Connections/verbinding_sp.php on line 9
StadsPers - Nieuws uit De Bilt en Zeist

Vierstee verandert uw leven

Atwil Louwerse uit Hollandsche Rading is al 26 jaar een zeer succesvolle life coach voor (top-) managers en (top-)ondernemers.

Om de fondswerving voor stichting Vierstee 2.0 te ondersteunen, zal Atwil op zaterdag 16 april een hele bijzondere workshop geven.
“Het leek me al langer mooi om vanuit mijn grote ervaring met het coachen van toppers, iets te doen voor de lokale gemeenschap”, vertelt Atwil.

“Via de media kwam ik in contact met stichting Vierstee 2.0 en vond dat een mooi initiatief om mij voor in te zetten. De Vierstee is echt het kloppend hart van Maartensdijk en het is belangrijk dat zo’n gebouw blijft bestaan en goed gerenoveerd gaat worden. Als ik daar een steentje aan kan bijdragen, doe ik dat graag. Gelukkig was het bestuur van Stichting Vierstee 2.0 direct enthousiast en zo is het idee van de workshop geboren”.

De workshop die Atwil zal gaan geven, is genaamd “In slechts 7 vragen mijn probleem opgelost! – recept voor resultaat”. Atwil vertelt hierover: “Hoe zou het voor jou zijn om een vervelend probleem, waar je al langer mee worstelt, in een veilige en vertrouwde omgeving, nu echt op te lossen? Om je daarna opgelucht, blijer en gelukkiger te voelen? Ik kan me niet voorstellen, dat iemand daar niet heel graag “Ja, dat wil ik!” op zegt.
Als iemand volmondig “Ja, dat wil ik!” zegt en bereid is om intensief samen te werken met een buddy, dan zal Atwil, met slechts 7 vragen, deze persoon tijdens de workshop professioneel coachen naar zijn/haar oplossing.

Steun geven aan en steun ontvangen van een buddy is een wezenlijk onderdeel van de workshop.
Een deelnemer kan daarom zelf een buddy meenemen (wel vooraf inschrijven!) of ter plekke een buddy uitkiezen. Atwil zegt hierover “Neem een vriend, vriendin, partner, buur of collega mee, of kies ter plekke een buddy en maak er samen een succes van. Natuurlijk gaat een buddy ook met zijn/haar eigen probleem aan de gang. Zo worden deelnemers elkaars ondersteunende coach; tijdens en indien gewenst, ook nog na de workshop.”

De problemen die met de 7 vragen aangepakt kunnen worden, kunnen heel divers zijn. Dit kan gaan van “Ik kan heel moeilijk ´nee´ zeggen” naar “Ik heb problemen in mijn relatie” tot “Ik vind mijn werk niet (meer) leuk”. Mensen denken dan vaak: ”Kan ik echt met slechts 7 vragen in één workshop mijn oplossing bereiken?”. Volgens Atwil wel. “Ja, dat kan. Het is telkens weer bijzonder om te zien hoeveel problemen echt beet gepakt en opgelost kunnen worden met deze door mij ontwikkelde, resultaatgerichte aanpak”.

Op de vraag voor wie deze unieke workshop is, antwoord Atwil vol overtuiging: “voor iedereen die gemotiveerd is zijn/haar eigen probleem, met ondersteuning van een stuk professionele coaching, op te lossen.”

Voor mensen die niet gemotiveerd zijn heeft Atwil slechts één advies: “kom niet”. Over het aantal deelnemers aan de workshop is Atwil resoluut: “Ik houd, ondanks dat ik stichting Vierstee 2.0 heel veel extra financiële middelen wens, bewust de groep op een maximum van 24 deelnemers. Dit geeft mij de tijd en de ruimte om iedereen persoonlijk aandacht te geven in de beslotenheid en vertrouwelijkheid van een kleine groep. Want een goed resultaat voor iedere deelnemer is wat telt. De deelnemers zullen met een bijzonder, blij en opgelucht gevoel weggaan. Daarnaast krijgen ze een aanpak mee, waar ze al hun toekomstige problemen mee op zullen kunnen gaan lossen.”

Atwil besluit vol enthousiasme “Voor mij is deze workshop heel bijzonder, ik heb er echt zin in. Ik weet dat het concept en de opzet van een dergelijke workshop werkt en dat ik mensen hier echt verder mee kan helpen. Ik hoop dan ook op een mooie opkomst.”
Praktische informatie:
• Datum workshop: zaterdagmiddag 16 april
• Aanvang: 14.00 uur, inloop vanaf 13.30 uur
• Einde: rond 17.30 uur
• Kosten: € 25,00 p.p.
• Max aantal deelnemers: 24
• Locatie: toneelzaal van de Vierstee, Nachtegaallaan 30 in Maartensdijk
• Deelname is alleen mogelijk na voorinschrijving. Na inschrijving volgt per e-mail een bevestiging en kort voor 16 april volgt nog een gedetailleerde planning en uitleg per e-mail.

Inschrijven kan via:

1. www.vierstee.nl (klik op “reserveren evenementen”). Vermeld a.u.b., naast uw voor- en achternaam en de voor- en achternaam van uw eventuele buddy, ook graag uw telefoonnummer.
2. Een e-mail te sturen aan reserveren@vierstee.nl. Vermeld a.u.b., naast uw voor- en achternaam en de voor- en achternaam van uw eventuele buddy, ook graag uw telefoonnummer.
3. Schriftelijk via de secretaris van de Stichting: Henny van der Heijden, Wolfsmelk 11, 3738 TD in Maartensdijk.
4. Overmaken van Euro 25 p/p op rekeningnummer NL 90 RABO 0306 3371 42 t.a.v. Stichting Vierstee 2.0. onder vermelding van ´Deelname Workshop 16 april´. Vermeld a.u.b. ook uw voor- en achternaam en de voor- en achternaam van uw eventuele buddy en uw telefoonnummer.

Nieuws uit Zeist

Nieuws uit De Bilt

 

 


 

AGENDA

 

1-1-70