Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/publikon/domains/stadspers.nl/public_html/Connections/verbinding_sp.php on line 9
StadsPers - Nieuws uit De Bilt en Zeist

Schoolvoetbal FC De Bilt

Voor de zesde keer organiseren de schoolcoaches Eric Martherus en Paul van den Brink namens stichting DELTA het schoolvoetbaltoernooi voor de groepen 5 t/m 8 van de basisscholen uit de Bilt, Bilthoven en Groenekan.

De groepen 7 en 8 – zowel jongens als meisjes- spelen op 13 april terwijl de groepen 5 en 6 op 20 april spelen. Beide middagen beginnen rond 13.00 uur terwijl de prijsuitreiking verwacht wordt om 17.30 uur op 13 april en om 17.00 uur op 20 april.

Voor de prijsuitreiking wordt geprobeerd een speler van FC Utrecht te strikken, maar gezien de vele activiteiten van FCU in onze gemeente in de afgelopen weken zal dat moeilijk worden.

Dit jaar worden de bijna 600 deelnemers van versnaperingen voorzien door PLUS markt Bilthoven.
Plaats van handeling is de thuishaven van FC De Bilt : Sportpark ‘Weltevreden’. De toegang is uiteraard gratis en de organisatie hoopt ook dit jaar weer op een sportief toernooi, mooi weer en veel toeschouwers.

Nieuws uit Zeist

Nieuws uit De Bilt

 

 


 

AGENDA

 

1-1-70