Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/publikon/domains/stadspers.nl/public_html/Connections/verbinding_sp.php on line 9
StadsPers - Nieuws uit De Bilt en Zeist

Timon Blok solo

Op zaterdagavond 23 april speelt theatermaker Timon Blok zijn solo voorstelling Nu ben ik alleen in het Weeshuis van de Kunst in De Bilt.

Aan de hand van een groot aantal monologen - uit diverse toneelstukken van Shakespeare - laat Timon Blok zien hoeveel kanten het werk van deze geniale toneelschrijver heeft. Komedie, tragedie, mannen- en vrouwenrollen, liefde, haat, doodsangst en uitzinnige euforie passeren in hoog tempo de revue. Tussen de monologen door vertel hij kort iets over de context en achtergrond van de verschillende stukken.

Als regisseur maakte Timon Blok de afgelopen jaren bij Theater in het Groen de succesvolle Shakespeare producties Een midzomernachtsdroom, Wat U maar wilt en vorige zomer Timon van Athene.

Op deze avond kunt U hem eindelijk solo zien met als doel het publiek kennis te laten maken met het werk van William Shakespeare. Bent U een lefhebber of gewoon nieuwsgierig naar het werk van Shakespeare? Genoeg reden om te komen kijken naar de bijzondere voorstelling Nu ben ik alleen.

Op 23 april om 20.30 uur speelt deze bijzondere theatermaker in Het Weeshuis van de Kunst Jasmijnstraat 6, in de Bilt.

Entree € 12,50 voor meer informatie en aanmelding (beperkt aantal plaatsen) kunt U terecht op www.hetweeshuisvandekunst.nl

Nieuws uit Zeist

Nieuws uit De Bilt

 

 


 

AGENDA

 

1-1-70