Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/publikon/domains/stadspers.nl/public_html/Connections/verbinding_sp.php on line 9
StadsPers - Nieuws uit De Bilt en Zeist

Dialooggroep Zeist

Soms lijkt Zeist wel opgedeeld in eilandjes, vaak ontbreekt het aan rechtstreeks contact over en weer.

We leven ook nog eens in een spannende tijd waar veel gebeurt, dat zet vanzelfsprekendheden als saamhorigheid soms onder druk. Wat doet dat met ons? Reden voor Dialooggroep Zeist om in 2016 de interkulturele Dialoog; samen op Reis door Zeist op de kaart te zetten, samen met allerlei gemeenschappen van Zeist nodigen we je uit op de eigen locaties voor een boeiende ontmoetingen van mens tot mens.

Op maandagavond 2 mei om 20.00 uur starten we de interculturele Dialoog met als thema ´ik en de ander; Samen?!´ in het gemeentehuis van Zeist als symbool voor ons ´gezamenlijk dak in Zeist´.

Binnenloop vanaf 19.45 uur (ingang nieuwbouw, Het Rond 1 )
Na een korte kennismaking volgt het gesprek in de volgende stappen. Wat is jouw ervaring met ´ík en de ander?´ Wat is jouw droom over een kleurrijk samen? Wat kan jij zelf doen om je droom handen en voeten te geven?

We hopen op een gevarieerde opkomst uit alle gaten en hoeken van Zeist. Er zijn drie tafels voor totaal max 26 personen. Er zijn 3 ervaren Daloogleiders met Marokkaanse-, Surinaamse- en Nederlandse roots.
Voor informatie en opgave; Mail uw naam en tel.nr naar Maria Nooren e-mail m.nooren@hetnet.nl Uiterlijk 24 april wordt u teruggemaild/teruggebeld.

Nieuws uit Zeist

Nieuws uit De Bilt

 

 


 

AGENDA

 

1-1-70