Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/publikon/domains/stadspers.nl/public_html/Connections/verbinding_sp.php on line 9
StadsPers - Nieuws uit De Bilt en Zeist

Expositie bij de Tijd

Van 13 mei tot en met 23 juni 2016 exposeert Irene van Genderen-van de Wilt in Restaurant Bij de Tijd.

Irene begon met schilderen toen haar echtgenoot Wim een schilderij met een afbeelding van uien van een kunstschilder kreeg. Irene: “Ik dacht meteen: dat kan ik ook en zo is het begonnen. Het was het jaar 2000. Voor mijn eerste kunstwerk schilderde ik ook uien, maar dan op papier. Daarna had ik de smaak te pakken. Mijn onderwerpen zijn heel divers. Ik schilder wat in me opkomt en wat me boeit. Ik heb korte tijd een cursus gevolgd, maar de invloed van anderen trok me niet zo aan. Mijn opa H.A. van der Wilt was kunstschilder. Misschien heb ik toch wat van hem”.

De feestelijke opening is op vrijdag 13 mei om 16.00 uur. De tentoonstelling is tijdens openingstijden van Bij de Tijd te bezoeken. Deze zijn: maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 19.30 uur (vanaf 12.00 uur kan er van de kleine kaart besteld worden, de keuken sluit om 19.00 uur).

Het 2-gangen dagmenu kost 8,25 euro en het 3-gangen dagmenu 9,75 euro. Het is ook mogelijk om à la carte te eten. Een driegangen á la carte-menu kost € 18,95.

Voor de maaltijd hoeft niet gereserveerd te worden, maar het wordt wel op prijs gesteld. Reserveren kan via de website: www.restaurantbijdetijd.nl, telefonisch: 030-220 9615 (vanaf 12.00 uur), of per mail: contact@restaurantbijdetijd.nl.

Voor de mensen die het nog niet weten: de ingang van het restaurant bevindt zich op de hoek van de Dr. H. Kamerlingh Onnesweg en Alfred Nobellaan.

Nieuws uit Zeist

Nieuws uit De Bilt

 

 


 

AGENDA

 

1-1-70