Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/publikon/domains/stadspers.nl/public_html/Connections/verbinding_sp.php on line 9
StadsPers - Nieuws uit De Bilt en Zeist

Ontdek Kerckebosch

CDA-­Zeist organiseert een rondwandeling op 21 mei. De afgelopen jaren heeft de wijk Kerckebosch een ware metamorfose ondergaan.

Kerckebosch is veranderd in een eigentijdse, duurzame en bijzondere woonwijk. Dit is de tweede wandeling die het CDA-­Zeist organiseert. Samen met inwoners verkennen we bijzondere plekken en horen verhalen over ons mooie dorp. Tijdens deze wandeling zullen verschillende deskundigen vertellen over de achtergronden en uitdagingen bij de ontwikkeling van de nieuwe wijk. De activiteit is voor iedereen gratis toegankelijk en zal worden afgesloten met een drankje na afloop.
“Het CDA­ Zeist is een open partij, die midden in de samenleving staat en weet wat er speelt binnen Zeist. Er gebeurt veel in ons dorp, en dat willen we graag laten zien”, aldus Jan Bernard Wolters, voorzitter van het CDA­ Zeist.

De ontvangst is om 16.00 uur en om 17.00 uur zal de middag worden afgesloten met een borrel. In het Wijkinformatiepunt Kerckebosch, Graaf Lodewijklaan 15, is een korte presentatie voorafgaand aan de buurtwandeling

Nieuws uit Zeist

Nieuws uit De Bilt

 

 


 

AGENDA

 

1-1-70