Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/publikon/domains/stadspers.nl/public_html/Connections/verbinding_sp.php on line 9
StadsPers - Nieuws uit De Bilt en Zeist

Open tuinendag Westbroek

Ronddwalen in de tuinen van de Westbroekse Open Tuinendag op zaterdag 28 mei is een speciale ervaring.

Bijzonder is dat de tuinen zo verschillend zijn. Je vindt er cultuurtuinen en natuurtuinen, mooi esthetisch vormgegeven tuinen, maar ook biologische milieutuinen; er zijn rozentuinen, boerderijtuinen en buitenleventuinen. Deze grote verscheidenheid is het resultaat van de passies voor tuinieren van de deelnemers: de gedrevenheid waarmee de één unieke rozensoorten verzamelt; de hartstocht van een ander die microklimaten schept die leiden tot zeldzame inheemse plantensoorten.

Ervaar hoe soms tuinen met het wijde polderlandschap verbonden worden; of hoe juist verrassend door middel van een indeling in tuinkamers verschillende plantensoorten gescheiden worden. Zelfs de liefde waarmee taxussen gesnoeid worden is herkenbaar. Kortom de tuinen zijn interessant voor de specialist, maar ook voor wie gespitst is op net dat bijzondere plantje, voor wie de schoonheid van kleurencombinaties zoekt, voor de huis-keuken-en tuin-bezoeker en voor een ieder wie zich wil verwonderen en laten verrassen.

De tuinen worden van 10 uur ´s morgens tot 5 uur ´s middags opengesteld.

De adressen:
- Kerkdijk 174 Jos Schrikkema en Wilma Voorneveld
- Kerkdijk 174 A Wil en Evert de Graaf
- Kerkdijk 127 Marjolijn Delver
- Kerkdijk 132 Wim Baas en MarianneVolkers
- Kerkdijk 106 Marja en Jaap Kalisvaart
- Doctor Welfferweg 94 Lies en Paul de Rooij
- Westbroekse Binnenweg 86B Vincent en Karin Hille

Nieuws uit Zeist

Nieuws uit De Bilt

 

 


 

AGENDA

 

1-1-70