Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/publikon/domains/stadspers.nl/public_html/Connections/verbinding_sp.php on line 9
StadsPers - Nieuws uit De Bilt en Zeist

SummerSchool jongeren

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 juli organiseren de HGJB en de Wittenberg een Leadership Summerschool voor jongeren van 18 tot 30 jaar. Met de Leadership SummerSchool - georganiseerd door de HGJB en de Wittenberg - bieden we jongeren de gelegenheid om te reflecteren op zichzelf en hun carrière: samen met andere jongeren nadenken over je carrière en plaats in de maatschappij.

Tijdens de SummerSchool zullen de deelnemers even een stapje terug doen en reflecteren op de vragen van het leven. Wat betekent het om christen te zijn in 2016? Doe je overal aan mee of zijn er grenzen? En hoe weet je dat? Christen-zijn raakt alle terreinen van het leven: werk, gezin, relatie, vrije tijd. Ervaar je het christen-zijn als een belemmering? En hoe kom je eigenlijk bij een niet-christelijk bedrijf binnen? Is het mogelijk om als christen aan de top te komen? Moet je dat eigenlijk wel willen? Wat is leiderschap? Begint goed leiderschap eigenlijk niet bij jezelf? In hoeverre kan je je eigen carrière vormgeven? We geloven toch dat God ons leven leidt?!

We gaan samen op zoek naar antwoorden op deze vragen en zijn erg blij dat we buitengewoon boeiende sprekers bereid hebben gevonden die aan deze SummerSchool mee willen werken. Zo zullen onder andere Ben Tiggelaar, Gert-Jan Segers, Corjan Matsinger en Cor Verkade een bijdrage leveren. Elk vanuit hun eigen invalshoek. De een vanuit het management, hoe kom je snel aan de top, de ander over politiek en christelijke ethiek en weer een ander over ondernemerschap en het vormgeven van je eigen carrière. Uiteraard is er veel ruimte voor interactie en jouw vragen! Ook is er voldoende afwisseling tijdens het programma. Het is niet alleen maar luisteren, je gaat ook daadwerkelijk aan de slag! We hopen dat je na de SummerSchool weer nieuwe en frisse moed hebt om je plaats in de maatschappij in te nemen en voor anderen tot zegen te zijn. Als jij een leider in de dop bent en je graag met andere jongeren wilt nadenken over leiderschap en jouw plaats in deze maatschappij, dan is deze SummerSchool écht iets voor jou!

De Summerschool wordt georganiseerd op de Wittenberg in Zeist. Deelname staat open voor jongeren van 18-30 jaar, een ticket kost € 95 (all-in: overnachting, diner, lunch etc.). Geef je op vóór 10 juni, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Meer informatie en aanmelden op de site van de Wittenberg: www.dewittenberg.nl/summerschool

Nieuws uit Zeist

Nieuws uit De Bilt

 

 


 

AGENDA

 

1-1-70