Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/publikon/domains/stadspers.nl/public_html/Connections/verbinding_sp.php on line 9
StadsPers - Nieuws uit De Bilt en Zeist

Kooravond Credo

Het Zeister koor Credo is begonnen met het instuderen van een nieuw programma.

Prachtige stukken van bijvoorbeeld Mendelssohn, een Frans lied van Michel Magne, stukken van John Rutter, Purcell en van Andrew Lloyd Webber. Ook staat de Katharinamis van Jacob de Haan op ons lijstje.

Stuk voor stuk fijn om te zingen maar zeker ook vanwege de diversiteit in muziek. Er is ruimte voor tenoren en bassen om mee te komen zingen, maar ook alten en sopranen zijn natuurlijk welkom. Als u nog niet zeker weet of dit iets voor u is, is dit een prachtige gelegenheid het eens uit te proberen.

Tot de zomervakantie kunt u geheel vrijblijvend en kosteloos mee komen repeteren. Op 6 juli is onze laatste kooravond voor de vakantie. Daarna starten we weer op 24 augustus. Credo heet u van harte welkom! Wij repeteren op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in het Kerkelijk Centrum Zeist-West, De Clomp 33-02 in Zeist. Parkeergelegenheid ruim aanwezig.

Nieuws uit Zeist

Nieuws uit De Bilt

 

 


 

AGENDA

 

1-1-70