Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/publikon/domains/stadspers.nl/public_html/Connections/verbinding_sp.php on line 9
StadsPers - Nieuws uit De Bilt en Zeist

Ruiterdagkaart Panbos

Vanaf heden is het mogelijk om op www.utrechtslandschap.nl een ruiterdagkaart aan te schaffen voor landgoed Beerschoten en het Panbos. Met de dagkaart kunnen ruiters gedurende één dag genieten van een uitgebreid netwerk aan ruiter- en menroutes in de bossen tussen De Bilt en Bosch en Duin.

De ruiterdagkaart kost 5 euro en is geldig voor één dag en één paard. Naast de dagkaart blijft Utrechts Landschap de ruiterpenning voor Beerschoten en het Panbos verkopen. Deze is een jaar geldig en is voor € 17,50 te koop in informatiecentrum Paviljoen Beerschoten.

Utrechts Landschap hoopt met de dagkaart meer mensen te kunnen bedienen. Boswachter Martijn Bergen: ´Niet iedereen woont in de buurt en sommige mensen willen misschien alleen een dagje rijden in onze bossen. Het is fijn als je dan een dagkaart kunt aanschaffen. We hebben gekozen voor online verkoop, zodat mensen ook kunnen komen rijden op de dagen dat ons informatiecentrum gesloten is. De dagkaart is tevens tijdens de openingstijden in ons informatiecentrum verkrijgbaar.´

Informatiecentrum Paviljoen Beerschoten staat aan de Holle Bilt 6 in De Bilt en is open op woensdag, vrijdag en zaterdag van 13.30 – 16.30 uur en op zondag en feestdagen van 11.00 tot 16.30 uur.

Over Utrechts Landschap
Utrechts Landschap is dé beschermer van natuur en cultuur in provincie Utrecht. Onze natuur en cultuur is letterlijk dicht bij Utrechters. We zijn in 1927 opgericht en vieren in 2017 ons negentigjarig bestaan. We kopen natuurgebieden aan, ontwikkelen ze als het nodig is, maar vooral: we beheren natuur voor de eeuwigheid. Die prachtige natuurgebieden zijn stuk voor stuk vrij toegankelijk voor alle inwoners van onze provincie. Daarnaast hebben we belangrijk monumentaal erfgoed onder onze hoede. Meerdere landgoederen met opstallen, 23 molens en natuurlijk Kasteel Loenersloot.

Utrechts Landschap heeft momenteel 22.000 Beschermers. De overheid legt in toenemende mate de financiële verantwoordelijkheid voor natuur, landschap en erfgoed bij organisaties als de onze. Om ons werk voor al het moois in onze provincie te kunnen voortzetten, is het daarom essentieel om meer Beschermers te werven.

Nieuws uit Zeist

Nieuws uit De Bilt

 

 


 

AGENDA

 

1-1-70