Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/publikon/domains/stadspers.nl/public_html/Connections/verbinding_sp.php on line 9
StadsPers - Nieuws uit De Bilt en Zeist

Solo´s in Weeshuis

Vijf getalenteerde studenten van Studio Suzanne Selma presenteren op 25 juni hun theatrale solo in het Weeshuis van de kunst, Jasmijnstraat 6 in de Bilt. Vijf verschillende korte acts op één avond.

Eva, Rick, Hella, Liselot en Henrikje gebruiken in hun solo´s verschillende disciplines uit de kleinkunst zoals daar zijn stand-up comedy, zang en cabaret. Hun grote voorgangers Brigitte Kaandorp en Karin Bloemen zijn ooit ook zo begonnen...

De liefde, familie en de maatschappij, het komt allemaal voorbij in deze korte voorstellingen. Iedere artiest heeft daarin zijn eigen thema en speelstijl.

Vijf afwisselende solo´s met muzikale verhalen, humor en cabaret worden gespeeld door: Eva Demant met ´Eva Komkommer´, Hella de Boer met ´U bevindt zich hier´, Rick Pullens met ´RACH´, Henrikje van Leest met ´Ik praat tegen je´ en Liselot Mol met ´Met beide schoenen op de grond´.

Van zang en cabaret tot stand-up comedy en liederen die je raken...
En ja,dan kun je inderdaad zeggen: Ik heb ze gezien toen ze nog enigszins onbekend waren...

Op zaterdag 25 juni om 20.30 uur spelen deze beginnende kleinkunstenaars in Het Weeshuis van de Kunst Jasmijnstraat 6, in de Bilt.

Entree € 7,50 voor meer informatie en aanmelding (beperkt aantal plaatsen) kunt U terecht op de website www.hetweeshuisvandekunst.nl.

Nieuws uit Zeist

Nieuws uit De Bilt

 

 


 

AGENDA

 

1-1-70