Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/publikon/domains/stadspers.nl/public_html/Connections/verbinding_sp.php on line 9
StadsPers - Nieuws uit De Bilt en Zeist

Uitje Terminale Thuishulp

Een rondleiding over de Boswerf en pesto maken met vers geplukte kruiden. Het jaarlijkse uitje van de vrijwilligers van de Nederlandse Patiëntenvereniging in Zeist was erg gezellig en mogelijk gemaakt door de Boswerf.

Elke dag weer staan onze vrijwilligers klaar om ongeneeslijk zieke mensen en hun naasten te ondersteunen. Als u iemand kent die ongeneeslijk ziek is en de wens heeft om thuis, in zijn eigen vertrouwde omgeving, te blijven dan kunnen getrainde vrijwilligers helpen dit mogelijk te maken. Zij bieden hulp door het geven van tijd, aandacht en ondersteuning. Op deze manier worden ook de mantelzorgers ondersteund.
In september start er een introductietraining en hebben we weer plaats voor nieuwe enthousiaste vrijwilligers en buddy´s.

Voor informatie kunt u contact opnemen met de coördinator Anja Oosterhoff tel: 0610515337, of kijk op onze website: www.npvzeist.nl of www.facebook.com/npvzeist

Nieuws uit Zeist

Nieuws uit De Bilt

 

 


 

AGENDA

 

1-1-70