Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/publikon/domains/stadspers.nl/public_html/Connections/verbinding_sp.php on line 9
StadsPers - Nieuws uit De Bilt en Zeist

Nacht van de Buitenplaats

Op 10 september is er tussen 19.00 - 23.00 uur van alles te beleven in de provincie Utrecht tijdens de derde editie van de Nacht van de Buitenplaats.

De buitenplaatsen worden letterlijk en figuurlijk in bijzonder licht gezet voor u. Laat u verrassen op unieke locaties door de feeërieke sfeer en een afwisselend cultureel programma. In een sprookjesachtige omgeving kunt u genieten van muziek, rondleidingen, diner, wandelingen en vertellingen. Ook Landgoed Beerschoten in De Bilt doet mee aan deze Nacht.

De gids neemt je mee in een bosgebied van Utrechts Landschap waar veel bijzonderheden over te vertellen zijn. Over de konijnenberg, de vissenkom en het paraplulaantje, het huis Beerschoten – helemaal verlicht - met daar omheen de rododendrons. De wandeling gaat door het korenveld, van daaruit is het verlichte huis prachtig te zien. Een mooie, leerzame wandeling die een extra dimensie krijgt door de vele lichtjes langs de route. Kijk voor meer informatie op www.nachtvandebuitenplaats.nl.

In de provincie Utrecht zijn prachtige buitenplaatsen te vinden. Landschap Erfgoed Utrecht organiseert deze Nacht samen met de deelnemende buitenplaatsen om het voor iedereen mogelijk te maken deze prachtige monumenten en het verhaal erachter te ontdekken. Want wist u dat buitenplaatsen ooit de vakantieoorden van de gegoede burgerij waren? Reis op 10 september tijdens de Nacht van de Buitenplaats langs de deelnemende buitenplaatsen. Kom een kijkje nemen achter de heggen en hagen en laat u vervoeren op deze unieke locaties!

Aanmelden voor de Nacht van de Buitenplaats
Deze activiteit is gratis. Aanmelden is noodzakelijk en aan een maximum verbonden. Kijk voor meer informatie over het programma en om u aan te melden op www.nachtvandebuitenplaats.nl

Nieuws uit Zeist

Nieuws uit De Bilt

 

 


 

AGENDA

 

1-1-70