Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/publikon/domains/stadspers.nl/public_html/Connections/verbinding_sp.php on line 9
StadsPers - Nieuws uit De Bilt en Zeist

Harry Manders Loop

Op zondagochtend 4 september gaat alweer de vierde Harry Manders trimloop van start.

Een groep Doldenaren organiseert de trimloop met als doel het plezier in hardlopen van hun overleden vriend en dorpsgenoot Harry Manders over te dragen op anderen.

Er is een mooie route uitgezet in het bos bij Reinaerde. Voor kinderen is er een route van 2 kilometer. Ook een aantal bewoners van Reinaerde zal deelnemen. Jongeren en volwassenen kunnen deelnemen aan een trimloop van 5 of 10 kilometer. Of aan de (power)walk van 5 kilometer.

Start bij Robbedoes
De loop start vanaf sportzaal Robbedoes (terrein Reinaerde, Dolderseweg 170). Steun Support Casper en doe mee!

De organisatie doneert alle inschrijfgelden aan de stichting Support Casper, die geld inzamelt voor onderzoek naar Alvleesklierkanker. Het inschrijfgeld is 5 euro per persoon. Een extra bijdrage voor Support Casper wordt op prijs gesteld.

Starttijden:
Kinderen 2 km 10.30 uur

Powerwalk 5km 10.35 uur

Trimloop 5km/10 km 11.00 uur

Doe mee op 4 september!

Inschrijven ter plekke op de dag van de trimloop. Voor vragen kun je mailen naar harrymanderstrimloop@gmail.com. Of kijk op de facebookpagina van de Harry Manders Loop.

Nieuws uit Zeist

Nieuws uit De Bilt

 

 


 

AGENDA

 

1-1-70